Få kontakt med andre særligt sensitive eller introverte

Her kan du søge efter kontakt med andre særligt sensitive eller introverte ved at lave en lille annonce eller svare på et af de andre opslag.

Brug kommentarfeltet nedenfor og fortæl lidt om dig selv og hvad du søger.

Hvis du ikke skriver din e-mail i selve din tekst, kommer den ikke med.

Der er størst chance for at få kontakt med andre, hvis du efterlader kontaktoplysninger.

Hvis du helst vil være anonym, kan du skrive, at interesserede skal henvende sig på info@ilsesand.dk, så skal jeg nok formidle kontakten videre.

kontakt med andre særligt sensitive

Hvis du vil svare på et indlæg, hvor der ikke er kontaktoplysninger, så skriv til info@ilsesand.dk så formidler jeg videre. kopier det relevante indlæg med dato ind i mailen.

Send en mail til info@ilsesand.dk, når du vil have dit indlæg slettet

LÆS EVT. SIDEN NEDEFRA – DE NYESTE INDLÆG ER NEDERST

God fornøjelse – Venlig Hilsen Ilse Sand

49 thoughts on “Få kontakt med andre særligt sensitive eller introverte

 1. Jeg har i dag den 19. november 2018 visket tavlen ren – slettet alle kommentarer. Så nu er der plads til nogle helt friske.

 2. Hej ❤️ mit navn er Lotte. Jeg er 43 år. Jeg søger nogle at skrive/ snakke med om alt og ingenting ? jeg er flexjobber pga. Kroniske smerter og udbrændthed. Har OCD i mildere grad. Jeg er en meget åben og varm person. Har to voksne drenge og er nyligt separeret. Min læge siger jeg er hyper sensitiv. Kunne være dejligt at høre fra andre der ved hvad det vil sige. Kh Lotte

 3. Jeg er 48 år, kvinde, særlig sensitiv og introvert med en ekstrovert side ( hvis man kan kalde det sådan). Jeg søger nye relationer som har lignende karaktertræk og som savner nære relationer hvor man forstår og acceptere hinanden som man er. Relationer til andre introverte, som også er nysgerrige på at opleve nyt og nyde fælles interesser i en kontekst, hvor man har sig selv med og samtidig er noget for hinanden.
  Kan du sige ja til bare noget af dette, så kontakt mig endelig?

  Jeg hedder Mette og bor i Storkøbenhavn.

  1. Hej Mette.
   Jeg er 46 og bor i København ø. Kunne være hyggeligt at mødes og drikke en kop kaffe, hvis du har lyst en dag. Jeg kan nikke ja til det du beskriver. Vh.

  2. Hej Mette. Jeg læste lige dit indlæg og fik lyst til at skrive til dig. Er meget optaget af det med at være introvert og sensitiv. Kan også genkende det med at have en ekstrovert del også. Og samtidig være meget introvert. Kunne være spændende at dele viden om dette og tale om, hvordan man kan tackle det i hverdagen at være introvert blandt mange ekstroverte osv.
   Jeg er 54 år og bor også i Storkøbenhavn.
   Hilsen fra Dorte 🙂

  3. Hej Mette

   Jeg er også Særlig sensitiv og har en ekstrovert side sammen med en introvert.
   Jeg søger en at tale med og derigennem få nye venskaber.

   Hilsen Lone

  4. Hej. Jeg er Poul, bor i København. Jeg skulle være temmelig introvert. Men arbejder i meget udadvendte job. Jeg er nøget nørdet over kultur og historie. Vsndrer og cykler. Jeg savner også venner der forstår min natur. Skriv. Hilsen Poul.

   1. Hej Poul.
    Jeg synes det lyder interessant, at du er nørdet ud i kultur og historie, det er jeg osse bl.a. Men udover det er jeg osse meget filosoferende/nørdet over religiøse og eksistentielle spørgsmål.   Tror du at du kunne være interesseret i en penneven?
    Skriv hvis du har lyst!
    Kh Sara.

   2. Hej Poul.
    Jeg synes det lyder interessant, at du er nørdet ud i kultur og historie, det er jeg osse bl.a. Men udover det, er jeg osse meget filosoferende/nørdet over religiøse og eksistentielle spørgsmål. 
    Jeg har arbejdet meget målrettet med min introverthed, så det er ikke længere en hæmsko for mig, men tværtimod et plus, en gave, som jeg ikke ville være foruden i dag.
    Tror du at du kunne være interesseret i en penneven?
    Skriv hvis du har lyst!
    Min mailadresse er sarawalund@gmail.com
    Kh Sara.

  5. Hej Mette
   Jeg kan sige ja til alt det du skriver. Jeg er 49 år og bor i Bagsværd. Det godt nok et halvt år siden du har skrevet dit opslag men jeg prøver alligevel at skrive 🙂 og håber du stadig er aktiv søgende efter nye relationer.
   Håber vi kan få kontakt med hinanden, jeg er nemlig også sensitiv med en ekstrovert side.

  6. Hej Mette. Jeg genkender de træk, du skriver om hos mig selv – særlig sensitiv og introvert med en ekstrovert side. Mange tror, jeg er ekstrovert – til de lærer mig bedre at kende 🙂 Jeg savner også nære relationer, hvor man forstår og accepterer hinanden som man er – og hvor vi kan dele oplevelser. Skriv endelig – jeg bor på Frederiksberg v. Kbh. Vi skrives ved, mange hilsner Anne

 4. Jeg er sensitiv, introvent, 65 årig kvinde fra Nordjylland, samboende, og med en voksen søn.
  Er uddannet pædagog, og nu pensionist.
  Holder meget af at læse bøger, være i naturen.
  Er meget social, og kan lide at rejse, og går til sprogundervisning.
  Går gerne på kunstmuseum.
  Er ungdommelig, har humor.
  Søger ligeledes et kvindelig bekendtskab til bla. Museumsbesøg, gå på kaffebar isv.

 5. Chancerne for at få svar, bliver meget større, hvis I efterlader en mailadresse.
  Det er let at lave en anonym mailadresse fx på Gmail.
  Når man har skrevet en kommentar, kan det godt se ud som om, man har efterladt mailadresse, men det har man altså ikke, hvis den ikke står i selve teksten.

 6. Hej
  Er der nogen fra Odense eller i nærheden – vil gerne skrive, mødes og snakke.
  Jeg er 43 år, sensitiv introvert med et ekstrovert job. Aleneboende med 2 store børn.
  Glæder mig til at høre fra dig 🙂

  Skriv til mig via info@ilsesand.dk – også selv om du ikke lige er fra Odense eller aldersvarende.
  Tak.

 7. Hej jeg hedder Birgit,er 53 år, er ekstra sensitiv og ekstrovert, bor i Århus.
  Jeg er meget social. Af interesserer har jeg at være i naturen, læse bøger, rejse og være sammen med andre mennesker over en god snak.
  Vil gerne mødes over en kop te/ kaffe og snakke med andre ligesindede om jeres erfaring med at være introvert i en ekstrovert verden.

  1. Hej Birgit.

   Jeg bor også Aarhus og er sensitiv og ekstrovert som du. Mon du har tid til en kop kaffe en dag ?

   Bh Helle ?

 8. Hej Birgit og Helle
  Jeg har længe savnet en mulighed for at møde andre særligt sensitive mennesker. Vi er selvfølgelig flere end os tre i Århus området! ? Men hvordan finder vi hinanden, når der ikke lige er et bestemt mødested!?!
  Nå ja, vi har det måske også bedst med at mødes bare med en eller to andre ad gangen! ?

  Jeg vil ihvertfald gerne møde nye mennesker som jeg har noget tilfælles med!
  Blandt mine hovedinteresser er også Naturen og bøger og selvfølgelig musik.

  Kærlig hilsen Michael

 9. Hej mit navn er Helle. Jeg bor i Silkeborg og savner også kontakt til andre sensitive. Er der ikke andre her som er fra Silkeborg og omegn, er jeg villig til at køre til Aarhus 🙂 Kh Helle Larsen

 10. Hej Michael. Har først set din besked nu. Hvis du stadigvæk er interesseret i at mødes, kan du kontakte mig på
  mail. Bedst efter første juli

 11. Til Helle L.

  Det gælder selvfølgelig også for dig. Kontakt mig efter første juli, hvis du er interesseret i at mødes med andre sensitive

 12. Højgravid introvert her i juni 2019.
  Bor imellem Vejle, Silkeborg og Horsens.
  38 år.
  Gift og har en pige på 12 samt 3 bonusdrenge på 11, 11 og 15 år.

  Interesser: tror på Gud, helbredende planter i naturen, kreativ (sy, bage, madlavning, fermentering, hækle).

  3 ord som beskriver mig: fandenivoldsk, gammel sjæl, humor.

  Kontakt: Easyherbs4u@gmail.com

 13. Kvinde 70+, bosiddende i Faaborg. Ønsker meget en veninde, der som jeg holder af ro, stille musik, gode bøger, naturen etc. Bryder mig ikke om større selskaber, er meget usocial. Dog et venligt og imødekommende
  menneske. Har mand/barn/barnebarn. Håber på denne måde at finde en ligesindet, hvor vi kan mødes
  til hygge, smalltalk såvel som seriøs snak. Søger ikke penneven.

 14. Kære sensitive
  Jeg er 51 år særligt sensitiv og er primært en introvert kvinde, der samtidig er nysgerrig på livet, i doser afstemt efter energi-niveau 🙂
  Jeg søger nye venskaber med andre sensitive, og som gerne vil indgå i en relation, hvor der er gensidig forståelse, nysgerrighed og accept af hinandens sensitivitet, og med lyst til lidt dybere samtaler og måske interesse for ind i mellem at nyde fælles oplevelser sammen. Gerne sanselige oplevelser, som kunne være i naturen, nyde musik, opleve kunst, være kreative sammen, læse fælles litteratur, måske drøftelse af fælles erfaringer med afsæt udvalgte afsnit i bøger om sensitivitet eller lignende.
  Jeg nysgerrig på det sanselige og det psykiske i os, men er naturvidenskabeligt uddannet, bor på sydsjælland og er mobil (har bil), og har bedst tid til evt. at mødes i weekenden.
  Hvis du har lyst til lidt af ovenfor, så kontakt mig gerne via Ilse’s mail: info@ilsesand.dk, se øverst.
  Kh Pia

 15. Har forsøgt at skrive min mail adresse gange flere, men kan ikke se den når jeg slår noget op på siden

 16. Hej i sommerlandet,

  Jeg er en ung mand på 39, som er introvert og særligt sensitiv. Som bor i Esbjerg.
  Jeg savner nære relationer, hvor vi kan snakke om alt muligt, og vil meget gerne lære andre særligt sensitive at kende. Elsker at gå lange ture, cykler når vejret er til det og foretrækker stille steder hvor jeg kan fordybe mig.
  Håber at høre fra nogen 🙂

  Mvh Daniel
  Min mail er: Semibot80@gmail.com

 17. Hej. Jeg hedder Anne, og er 54 år. Jeg er introvert, med en ekstrovert side, og et ekstrovert job. Jeg har brug for alenetid, men har også brug for at bruge tid sammen med nogen, der forstår min måde at være på. Jeg har intuition og empati, og skal passe at skelne mellem egne og andres følelser og stemninger. Jeg bor i Horsens.

 18. Hej, jeg hedder Signe og jeg er 25 år gammel. Jeg er studerende og bor med kæreste og hund i Kolding. Jeg synes det er svært at finde ligesindede, måske fordi vi alle helst bliver i vores egne trygge huler!
  Mine interesser er bl.a. bæredygtighed, gåture, naturen, (vegansk) madlavning romaner og brætspil.
  Jeg er interesseret i at lære andre sensitive og introverte at kende 🙂
  Email: signe.k.vilstrup@gmail.com

 19. Jeg hedder Gerda 69 år gammel jeg bor i Skanderborg, er indadvendt Introvert/særlig sensitive, jeg søger venner i samme område, da jeg ingen bil har så transporten ikke bliver for lang, jeg kører træt hvis det bliver for lang transport, jeg har mistet mange venner ved dødsfald, så derfor søger jeg nye venner, det kunne være dejligt at man kunne mødes en gang imellem, en at kunne tale med om hverdags begivenhederne, tage ud til vandet, skovområderne trave nogle ture, min afslapning er læsning alene og blive ladet op igen, se på markeder, maleri , kunst udstilling, spillebrætspil ( Sequence ) det er både med kort og brikker som lægges på brættet, har det nogle interesser, så skriv venligst til Ilse Sand info@ilsesand.dk. Så videresender hun din besked til mig.Kærlig hilsen Gerda.

 20. Hej! Det vil være skønt at lære andre sensitive mennesker at kende. Er vi nogle fra Herning og omegn? Jeg er 33 og vil rigtig gerne de nære, autentiske relationer. Udefra set virker jeg nok indadvendt men når jeg befinder mig godt i et bekendtskab er jeg ret filterløs 🙂
  Jeg er vild med de dybe emner, naturen, bøger, roadtrips, varm kakao, nørderier udi historie, religion, filosofi m.m
  Min mail adresse er Livapigen@outlook.dk
  Skriv endelig hvis du synes. De bedste hilsner fra Lea.

 21. Hej. Jeg hedder Helle, er 64 år og bor i Aalborg. Jeg er særligt sensitiv og introvert og vil gerne snakke med nogen, der har det på samme måde. Jeg er troende og kommer i Folkekirken, og det er vigtigt for mig. Jeg er velbegavet og er meget vidende om næsten alt muligt.

 22. Hejsa.
  Jeg er særligt sensitiv med både en introvert og ekstrovert side, og savner at have flere venner som ligeledes er sensitive. -Venskaber med nærvær, gensidig respekt, rummelighed og dybe samtaler, og hvor der også kan være plads til alt det sjove 🙂
  Jeg er 41 år, bor i Esbjerg, er uddannet ergoterapeut og har prøvet meget i mit liv på godt og ondt.. Desværre kan jeg ikke holde til så meget mere efter et slemt piskesmæld, der udover smerterne tillige har medført at jeg er blevet meget lydfølsom.
  Derfor søger jeg nogen som bor i nærområdet, og hvor vi ville kunne mødes i rolige omgivelser 🙂
  Mange hilsner fra Lea, charlineaniella@jubii.dk

 23. Hejsa,
  Jeg hedder Margit og er 67 år og bor i Silkeborg. Jeg er særlig sensitiv og også med årene blevet noget følsom over for dufte. Jeg vil gerne mødes med andre og udveksle erfaringer, om hvordan I tackler Jeres hverdag sammen med familie og venner. Vi kan sagtens mødes hos mig og snakke og gå ture. Jeg elsker naturen og bor midt ude i den. Jeg er terapeut, billedkunstner og skriver en bog om mine erindringer. Jeg har 3 voksne børn og 3 børnebørn og en mere på vej. Jeg bor alene, og har gjort det i mange år. Jeg nyder mit eget selskab og læser mange bøger. Jeg følger to hold på en seniorhøjskole i Silkeborg. Et skrivehold, hvor vi skriver om vores liv og et malerihold. Jeg følger udviklingen inden for mit fag, og deltager løbende på kurser her om. Jeg har stadig lidt klienter ind imellem, da det holde mig i gang, og jeg nyder at hjælpe mine medmennesker. og se dem vokse. Jeg er kristen og har stor interesse for det spirituelle, og hvad der sker mellem Jord og Himmel. og livet efter døden. Tror på at vores sjæl lever videre Hinsides om du vil. Jeg er positiv og har en god portion humor og er et kærlig og smilende menneske. Håber at høre fra Jer. min email er : mmbck@hotmail.com De bedste hilsener Margit

  1. Hej Margit fra Silkeborg
   og andre, der læser med 🐳

   Jeg bor i Randers. Er billedkunstner. Har tidligere undervist voksne. Er sensitiv overfor støj, stress, psykisk press og dårlige stemninger. Jeg er 55 år og har en voksen søn på 20 år. 1. Nov 2019 blev jeg farmor til en dejlig lille dreng.
   Udover at male og tegne kan jeg blandt andet lide at svømme, gå i naturen, cykle og få kulturelle oplevelser.
   Jeg er medlem af Viborg Pilgrims centrum. Jeg er kristen og er så småt begyndt at lave kristne meditationer.

   Jeg kunne godt tænke mig at mødes med dig, Margit. Og måske andre ligesindede…🤔🌟

   Venligst Selene Søndergaard 👣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.