Få kontakt med andre særligt sensitive eller introverte

Her kan du søge efter kontakt med andre særligt sensitive eller introverte ved at lave en lille annonce eller svare på et af de andre opslag.

Brug kommentarfeltet nedenfor og fortæl lidt om dig selv og hvad du søger.

Hvis du ikke skriver din e-mail i selve din tekst, kommer den ikke med.

Der er størst chance for at få kontakt med andre, hvis du efterlader kontaktoplysninger.

Hvis du helst vil være anonym, kan du skrive, at interesserede skal henvende sig på info@ilsesand.dk, så skal jeg nok formidle kontakten videre.

kontakt med andre særligt sensitive

Hvis du vil svare på et indlæg, hvor der ikke er kontaktoplysninger, så skriv til info@ilsesand.dk så formidler jeg videre. kopier det relevante indlæg med dato ind i mailen.

Send en mail til info@ilsesand.dk, når du vil have dit indlæg slettet

LÆS EVT. SIDEN NEDEFRA – DE NYESTE INDLÆG ER NEDERST

God fornøjelse – Venlig Hilsen Ilse Sand

33 thoughts on “Få kontakt med andre særligt sensitive eller introverte

 1. Jeg har i dag den 1. marts 2020 visket tavlen ren, det vil sige slettet alle kommentarer.
  Så nu er der plads til nogle helt friske.
  Kom frit frem 🙂

  1. Min oplevelse af at være sensitiv, er at være filter løs for udefra kommende indtryk, og jeg bliver så træt.
   Jeg er kvinde og 60+ og udover at være sensitiv, er jeg også udadvendt introvert, jeg kan være vældig social, elsker at debatterer m.m. men jeg bliver total udbrændt, så jeg må vælge mit sociale samvær med omhu, (hvilket jeg finder svært) jeg har til div. fester, og anden samvær, tilbragt rum tid på toilettet bare for at få lidt fred, i selskabligheden, er der andre der kender til det?
   Min sensitivitet gør mig i stand til, at føle stemninger, når jeg træder ind i et rum med andre mennesker, jeg får en tydelig fornemmelse af, “at noget synger falsk” udpræget disharmonier,
   Det kan være udmærket i nogen sammenhænge, men noget energi drænende, fordi jeg har svært ved, at ryste ubehaget af, kender I det?
   Hilsen Vibse

 2. Hej med jer. Mit navn er Ida.
  Jeg er en ung 24 årig kvinde som bor i Køge, og jeg har først fundet ud af at dette lille kontakt forum findes her i dag.
  Jeg er selv en sensitiv person og har haft gjort godt brug af b.la. Ilse sands gode bøger til min personlige udvikling. Men jeg kunne også godt bruge noget support og relationer her i det virkelige liv, da jeg for det meste står alene på den front som særlig sensitiv. Så derfor skriver jeg her 🙂
  Jeg søger kvinder i alle aldre til en god snak og evt. sparring, så må vi se hvordan det udvikler sig.

  Mail: idafoli@hotmail.dk
  (Husk at det er .dk)

  Kh Ida

 3. Jeg søger en eller flere særligt sensitive personer, som kunne tænke sig at gå tur og dele naturoplevelser i København eller omegn med mig. Har du også oplevet en periode med stress og evt. sygemelding og at føle dig forladt af venner, vil det betyde noget for mig at kunne dele tanker herom. Interesserer du dig for musik, kunst, bøger eller rejser, vil det være ekstra godt. Jeg er 55 år og har haft stor glæde af Ilse Sands bøger.

  1. Hej Karen, jeg vil gerne mødes en dag, hvis du har lyst til lidt “walk & talk” fx. I fælledparken. Jeg er 47 og kan genkende flere af de ting du beskriver. Vh. Milo

 4. Jeg er 40 år og bor i Odense og søger andre der kan lide dybe samtale om hvad de nu har lyst til at tale om. Det kan være over en kop et eller andet emmer en gåtur.
  Jeg håber at høre fra dig.

  1. Hej Peder.

   Jeg kunne godt tænke mig at mødes. Jeg bor i Odense og er 37. Her er mit nummer, hvis du skulle være interesseret: 71921271.

   Mvh Tristan

  2. Hej
   Jeg er 41 og fra Årslev. Jeg kunne godt være interesseret i at mødes til en kop kaffe/the eller en gåtur 🙂
   Vh Mona

   1. Hej Mona. Godt nok er jeg meget ældre end du, men ikke desto mindre forsøger jeg at skrive til dig i det jeg selv oplever at være overdrevent følsom, men samtidig meget tilbageholdende med at tale med nogen om det selom jeg faktisk er meget social og med stor omgangskreds OG kone og børn. Jeg tænkte på om du måske kunne have lyst til ar chatte med en som jeg? hvis du skulle have lyst kan du sende mig en mail på empati@outlook.dk
    Med venlig hilsen Benny, Odense

 5. Søger andre introverte kvinder at snakke med og gerne “WALK AND TALK”.
  Område: Østerbro, København

  1. Hej jeg vil gerne mødes en dag på en af mine daglige ture ved søerne i Kbh. med min hund. Den hedder også Milo..?
   Jeg kan træffes på mobil 28365197. Er 52. Stressramt. Særligt sensisitiv. Danser.
   Mvh. Susanne

  2. Hej Milo
   Jeg har set din besked på Ilse Sands side.
   Jeg er selv 47, bor i Søborg/Gentofte og vil gerne mødes til en gåtur med en snak.
   Evt start med en sms på 28462515.

   Venligst Nana

 6. Hej jeg hedder Lone

  Jeg søger venskab og dybe samtaler med andre
  Kvinder / mænd fra Horsens området , vi kan evt mødes til en kop kaffe eller en hyggelig gå tur ved havet eller i skoven .
  Venlige hilsner fra Lone

  1. Hej Lone,
   Jeg vil gerne mødes, hvis vi har nogenlunde samme alder 🙂
   Jeg bor i Skanderborg og er 55 år.
   Vh Susanne

   1. Hej Susanne
    Jeg bor i Aarhus og er 57 år og vil gerne mødes til en snak om, hvordan det er at ønske indsigt og udvikling gennem dybe samtaler. Det er jeg sommetider noget alene om, synes jeg. Overfladiskhed er det svært for mig at være i.
    Jeg er glad for Ilse Sands bøger, og også Svend Brinkmanns.
    Min emailadresse er hellelb@mail.dk.
    Vh Helle

 7. Jeg vil gerne connecte med andre, som kender til de udfordringer/glæder som vi særlig sensitive dealer med.
  Jeg er 57 år, og lige tilflytted til Ejby, Lille Skensved v Køge.
  I øjeblikket kan jeg ikke mødes ude, da jeg sidder i kørestol efter et fald, og i gang med at heale min krop og finde mig selv i ændret livsituation.
  Men jeg kan bage en kage, og byde på en kop te/kaffe. Gerne ude i min lille have.
  Udover det at være særlig sensitiv, så er jeg spirituel interesseret og ønsker at leve i en positiv energi – det øver jeg mig på daglig – ønsker at lære at leve i en høj vibration – via fokus på tanker, tale, mad, indretning, musik og de mennesker som jeg omgiver mig med.

  Du er meget velkommen til at sende en hilsen – victoriatina@hotmail.com
  Bh Tina

 8. Hej
  Jeg er en kvinde sidst i 50èrne som bor i København, og jeg søger vendskaber, vendskaber som vi langsomt bygger op og som beror på dybe samtaler og en ligeværdighed i samværet. Vi kunne evntuelt mødes om gåture det er ofte en god måde at være sammen på…
  Jeg arbejder deltid har flere interesser yoga, meditation, musik,kunst, natur og heste….
  Venlige hilsner Sanne

 9. Hej.
  Jeg er en frisk kvinde på 60+, bosiddende i Ålborg området, der ønsker kontakt til en gå på cafe,
  Biffen, og turen i skoven.

 10. Hej , jeg er en mand på snart 62, men min sensitivitet forældes til syneladdende aldrig og jeg føler mig dybt ensom i min sjæl, til trods for stor omgangskreds, kone og børn.

  Det jeg søger er dybe samtaler, nærvær samt åbenhed, hvad enten det er på en chat eller det er ved personlige møder.

  Om vi kan bruge hinanden til noget vil vi aldrig få at vide uden vi har prøvet det af, så prøv at skrive en mail til mig.

  Jeg vil samtidig sige at jeg har meget nemmere ved at dele dybe tanker med en kvinde end med mine egne kønsfæller

 11. Hej jeg er en kvinde på 61 år
  Er særligt sensitiv menneske, opdagede først da jeg blev 50 har sikkert været det he hele livet.jeg har haft mange svære udfordringer og det har lært mig mange ting, men svært at stå i selv vide alt ting. Jeg bor i Randers kunne være skøn at lære andre i samme situation.
  Vh Gurli Randers

 12. Hej du/I særligt sensitive.
  Jeg er herinde, for at se om jeg kan finde nogen, som vil den personlige dialog om det at være særligt sensitiv.
  Som måske særligt sensitiv (jeg har ikke fået stillet en “diagnose”) er jeg i besiddelse af høj grad af sanselighed, og vil meget gerne dele min livsglæde, for alle de små ting, med andre. Omvendt er jeg osse meget sensitiv overfor stemninger, misstemninger eller toner der bliver slået an, og som jeg ikke har interesse eller lyst til at være en del af, i tilfælde hvor de bygger på egoistiske værdisæt.
  For mig, er det vigtigste i både de helt nære og de mere sekundære relationer, at man viser personlig interesse for hinanden, med værdig respekt for hinandens forskelligheder, og med stor vægt på at lytte og spørge ind til hvad der rører sig i hinanden. Det betyder jo selv sagt, at man må være af en tilsvarende personlig åbenhed, hvis det er det nære personlige kendskab til hinanden, som er af betydning for én.
  Som måske særligt sensitiv, lægger jeg meget mærke til, hvordan relationer ofte bliver misbrugt, og særligt i kærlighedens navn, som et “MIG, MIG, MIG projekt”. Og dét som slår mig gang på gang, er at når den personlige dialog glider ud, så kan man være ganske forvisset om, at relationen har mistet sin væsenligste værdi. Dén at drage omsorg for, om relationen bygger på gensidige værdier til begges gevinst.
  Derfor er jeg osse med tiden, blevet meget påpasselig med hvem jeg danner nær relation med. For det er oplevet så tit, på mange forskellige måder, at dem som jeg indgik relation med, byggede deres relation med mig på meget egoistiske værdisæt.

  Med hilsen og håb om at høre fra nogen, som kan nikke genkendende til mine oplevelser og refleksioner, og som måske selv har nogle vinkler til det jeg har beskrevet, eller andet som ligger dig/jer på sinde.

  Kærligst fra Sara.
  altingventer@gmail.com

  1. Hej Sara!
   Jeg er 28 snart 29 år og jeg har ej heller fået stillet karaktertrækket, men jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har det. Jeg vælger med stor omhu, hvem jeg bruger min tid med, fordi jeg er træt af dels at blive så påvirket af andres “hast” for at komme frem
   I livet, og dels at jeg ikke kender nogen, der forstår, hvorfor jeg har brug for så meget hvile og ro i fred.
   Jeg har svært ved at forstå, hvorfor mange af mine jævnaldrende nyder at bruge deres tid på eksempelvis at tale negativt om folk, konkurrere, drikke store mængder af alkohol eller andet.
   Jeg nyder selskab hvor man kan være sammen i fred og ro, eller bruge tid i naturen.
   Hvis du har lyst vil jeg enormt gerne mødes og tale om karaktertrækket, det har jeg ikke prøvet før nemlig!
   Jeg bor på Frederiksberg 🙂

 13. Hej, jeg er en kvinde midt i 60-erne bosat i Århus-området. Jeg søger kontakt til andre, der som jeg også er særlig sensitiv/introvert og som synes det kan være en stor udfordring at skulle være i en støjende ekstrovert verden. Jeg holder meget af en god dyb (en til en) samtale, gerne på en travetur i naturen. Derudover er jeg blandt andet også spirituelt interesseret og kan lide at fordybe mig i gode film og bøger.
  Har du lyst til at mødes?
  Så kontakt mig gerne via: info@ilsesand.dk

 14. Hej.
  Jeg er en kvinde på 37, der selv både er introvert og særligt sensitiv. Jeg søger kontakt til kvinder i alderen 30-50, der også er introverte og/eller særligt sensitive til snak og gåture.
  Jeg bor på Djursland, så jeg søger i Østjyllandsområdet, men helst Djursland.
  Kontakt mig gerne på linda_kj@godmail.dk.
  God sommer 🙂

 15. Hej jeg er en kvinde på 52 år, er særlig sensitiv og introvert. Er bosat i Thy nærmere bestemt Thisted. læser en del bøger, er kreativ, tegner og maler, laver lidt håndarbejde. Jeg søger andre der også er introverte. til at mødes med over en kop kaffe og en god snak, eller en gå tur.
  Kontakt mig på mail Joan-b.ch@hotmail.com

 16. Hej Kathrine
  Dine interesser falder til en vis grad sammen med mine, og i hvert fald bopæl : Jeg bor i Risskov.
  Så jeg vil gerne mødes og gå en tur, hvis du har lyst. Jeg er 57 år, er særligt sensitiv og introvert og holder af gode samtaler, bøger, film og naturen, især fuglekiggeri.
  Mit ‘batteri’ løber hurtigt tør for strøm når jeg er i gruppesammenhænge, hvor jeg bruger meget energi på at navigere blandt mange mennesker. Men har samtidigt brug for at komme ud blandt andre. Kan du genkende det?
  Venlig hilsen Helle

  1. Hej 😃
   Jeg er en ung kvinde på 56 år . Jeg er særlig
   Sensitiv og introvers .
   Jeg elsker , at være social , gå ture , naturen og dyr .
   Jeg savner nogle , at tale med , som er i samme situation . Jeg føler mig tit forkert , da andre i min omgangs kreds ikke ser og sanser
   Ting , som jeg .
   Jeg bor i midt Jylland i 7400 om rådet .

  2. Hej Helle
   Ser først dit svar nu, men jeg vil meget gerne gå en tur med dig, hvor vi kan lære hinanden nærmere at kende.
   Du er velkommen til at kontakte mig på mail, så vi kan aftale nærmere:)
   Venlig hilsen Katrine

 17. Hej, jeg er kvinde på 52, jeg bor i København NV. Jeg har hele mit liv følt mig “forkert”, føler jeg har mange besværlige følelser, i forhold til andre, jeg taler med. Og dermed kommer “forkerthedsfølelsen”. Jeg er introvert og sensitiv og har stort behov for at ku føle mig tryg, for at “vise mig”. Trygheden kommer, hvis jeg føler mig forstået. Måske nogle på denne side ku forstå ? jeg gør altid en stor indsats for at forstå andre mennesker, det gør alt meget nemmere. Nogen nær mig, der vil gå en tur, eller en kop kaffe på cafe?
  Mange hilsner Heidi

  1. Hej Heidi desværre bor vi langt fra hinanden, ellers var jeg frisk på en gåtur. Har samme alder og fornemmelse…håber du finder en makker 😉
   De bedste hilsner Bella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.