Ilse Sand

English flag Read in English

Ilse Sand har skrevet flere bøger, som er udkommet på mange sprog. Den første bog er nu ude på 23 sprog. Bogen er på vej ud på yderligere 2 sprog. Se hvilke sprog på hendes internationale hjemmeside.

Før hun blev selvstændig psykoterapeut, foredragsholder og forfatter, var hun sognepræst i Folkekirken i 11 år. Ilse Sand er inspireret af psykoterapeut, Cand.Teol Bent Falk og Cand.Psych Niels Hoffmeyer.
Hun er optaget i Dansk Psykoterapeut Forening og i Dansk Forfatterforening.

Ilse Sand er uddannet cand. theol. fra Århus Universitet, hvor hun har skrevet speciale om bl.a. Søren Kierkegaard og C.G. Jung. Hun er desuden uddannet psykoterapeut MPF.

Hun har de sidste mange år været optaget af at rådgive introverte og særligt sensitive voksne og er forfatter til bøgerne: Elsk dig selv – en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle (august 2010. Ny revideret udgave december 2014), Find nye veje i følelsernes labyrint (november 2011) og: Kom nærmere – om kærlighed og selvbeskyttelse ( januar 2013). Værktøj til hjælpsomme sjæle (august 2014). Introvert eller særligt sensitiv (september 2017). Savner du én?
Guide til at hele en beskadiget relation – eller give slip (september 2018)

Radio- og TV udsendelser, hun har medvirket i.

Ilse Sand på facebook

Billeder af Ilse Sand kan hentes her

Ilse Sand stiftede i 2011 foreningen “Vi Elsker Stilhed”.
Foreningen har i dag over 1.500 medlemmer.

Terapeutuddannelser

Fra 1997 til 2008 har hun med mellemrum gået på kurser og i supervision hos præst og psykoterapeut Bent Falk inkl. en 2-årig psykoterapeutuddannelse.

Derudover har hun fra Institut For Gestaltanalyse (Niels Hoffmeyer) en uddannelse i krop/gestalt terapi (2 år), en uddannelse i gruppeterapi (2,5 år) og en 3-årig uddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Fra 2006 – 2008 har hun tillige modtaget undervisning og supervision i kognitiv terapi af psykolog Peter Storgård, PsykologCentret i Viborg.

Erfaring

Ilse Sand har været sognepræst på Djursland fra 1995 til 2006.
Siden 2006 har hun haft egen psykoterapi praksis først i Randers, og senere i Lading (16 km. vest for Århus)  hvor hun har arbejdet med psykoterapi, supervision, kurser, foredrag og rådgivning til introverte og  særligt sensitive mennesker.

Siden januar 2018 har  hendes psykoterapi praksis været lukket. Der er stor efterspørgsel på hendes bøger blandt andet i Asien, så hun bruger lige nu al sin tid på at skrive.

DPF_LogoMedlem