Ny bog: “Venlige Øjne” netop udkommet på Gyldendal

Ilse Sands nye bog: ”Venlige øjne på dig selv – slip dårlig samvittighed” kan købes fx hos net-boghandleren William Dam.


Krystalklart sprog, 
krystalklare og nyttige distinktioner, 
personlig uden at blive privat. 
Vil være en stor hjælp for mange.

Præst og psykoterapeut Bent Falk 

Tynget af dårlig samvittighed, skyld eller utilstrækkelighedsfølelse?
Begynder du at svede eller får frygtsomme tanker, hvis du gør en anden ked af det eller har et menneske i din nærhed, som ikke trives? Siger du ofte nej til dig selv, for at kunne sige ja til andre og dermed undgå dårlig samvittighed? Så er denne bog skrevet til dig.

Dårlig samvittighed kan både lede og vildlede. Nogle gange kan den vise vej til at gøre noget godt igen. Andre gange presser den dig måske til at yde mere, end du har overskud til, eller til at give køb på dig selv og dine værdier.

“Venlige øjne på dig selv” giver forskellige redskaber, du kan bruge til at undersøge din dårlige samvittighed og slippe den overdrevne del, der tynger dig unødvendigt.

Bogen viser dig også, hvordan du justerer dine leveregler, så du føler dig mindre skyldig, ryster den skyld af dig, som tilhører en anden, står ved den skyld, der er din og deler resten af skylden med andre, når det er relevant. Samtidig guides du til at tilgive dig selv.

“Venlige øjne på dig selv” har en test, hvor du kan måle din egen tilbøjelighed til dårlig samvittighed.

Bogen skulle først være udkommet den 8. april, men er på grund af Coronapandemien udkommet før tid.

Den er allerede under oversættelse til fransk, russisk og koreansk og desuden solgt til forlag i Japan og Taiwan. Se hvilke udenlandske forlag, der udgiver hendes bøger på den internationale hjemmeside.

Læs mere om bogen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.