Netværk for introverte og særligt sensitive selvstændige

Netværk for introverte og særligt sensitive,
som er selvstændigt erhvervsdrivende.
Fokus på økologi, bæredygtighed
og etisk ansvarlighed

Er du hel eller delvis selvstændigt erhvervsdrivende og introvert eller særligt sensitiv og har du lyst til at være med i et netværk for introverte og særligt sensitive, som arbejder selvstændigt?

Jeg forestiller mig et netværk, som mødes med mellemrum, for at inspirere hinanden og udveksle erfaringer. Det kan fx være omkring etisk ansvarligt salg, og alle mulige andre spørgsmål, man som selvstændig skal tage stilling til. Vi følger selvfølgelig med i hinandens firma-udvikling, så vi kan træde til med kvalificerede råd, når der er brug for det.

Du behøver ikke drive dit firma på bæredygtig vis, bare du har et ønske om at blive inspireret i den retning. Og ikke kun er interesseret i at tjene mange penge, men også gerne vil gøre det på etisk ansvarlig vis.

Vi kunne fx holde frokostmøder eller onlinemøder.

Ud af dette netværk kan der fx vokse små eller store grupper, som finder sammen i kontorfællesskaber.

En lille gruppe vil have mulighed for at leje sig ind i en afdeling i et eksisterende kontorfællesskab
En stor gruppe kan leje lokaler med egen økologisk kantine.

I et netværk for introverte og særligt sensitive skal der selvfølgelig også være fokus på  lydmiljø og f.eks. konsensus omkring, at telefonerne står på lydløs, og man taler dæmpet, eller går udenfor.

Jeg forestiller mig, at netværksmøderne skal finde sted i omegnen af Århus, men jeg formidler gerne kontakt mellem interesserede fra andre landsdele.

Du kan også lave en kontaktannonce på denne kontaktside

Hvis du gerne vil høre mere, send en mail til info@ilsesand.dk

Og hjælp gerne med at sprede budskabet