Psykoterapi

Jeg bruger det meste af min tid på bøger, kurser og foredrag, men ind imellem åbner jeg min praksis i en kortere periode, hvor jeg tilbyder et forløb på 5-7 gange.

På nuværende tidspunkt ved jeg ikke, hvornår næste åbningsperiode bliver. Hvis du er interesseret i et kortere forløb, så tilmeld dig mit nyhedsbrev (Se i sidens venstre side). Her bliver du informeret om, hvornår en eventuel åbningsperiode begynder.

Det er ikke længere muligt at blive skrevet på venteliste, da jeg efter den nye person-datalov er trådt i kraft, har valgt ikke længere at opbevare personoplysninger.

Den typiske klient, som vælger at gå i individuel terapi hos mig, er introvert eller særligt sensitiv og har en eller flere af nedenstående ønsker:

Har brug for at tale en problematisk relation igennem til fx partner, forældre, børn eller andre vigtige personer.

Vil gerne reflektere over sig selv og sine valg i livet sammen med mig.

Vil gerne have hjælp eller inspiration til at vokse i troskab mod sine værdier og i sin evne til kærlighed, ydmyghed, autenticitet og nærvær.

Vil gerne blive bedre til at rumme og forstå egne eller andres følelser.

Har læst en eller flere af mine bøger og vil gerne have en personlig samtale om de indsigter, bogen/bøgerne har givet ham eller hende.

Ønsker ikke at blive registreret.

Har modtaget terapi andre steder med godt udbytte, men der er noget tilbage, som ikke flytter sig.

Klienter som vil være bedre tjent med en anden terapeut eller metode:

Hvis du ønsker en behandling, som er målrettet mod at fjerne bestemte symptomer som fx panikangst eller OCD, er det bedre at finde en terapeut, som er specialiseret i det og toptrænet i at bruge netop de psykoterapeutiske teknikker, der retter sig mod fjernelse af symptomer.

Hvis du gerne vil have råd og vejledning i, hvordan du kan indrette dit liv, så det bliver godt at være i for en introvert eller særligt sensitiv, anbefaler jeg, at du begynder med at læse mine bøger. Det giver ikke mening at bruge dyr terapitid på, at jeg fortæller dig noget, som du selv kan læse eller lytte til. (Alle mine bøger findes både som papir og lydbøger).

Hvis du har en psykiatrisk diagnose eller meget omfattende problemer, er det bedre at finde en terapeut, som er mere stabil.

Hvis du kun kan få fri til terapi på bestemte dage eller tider, kan det blive svært at finde det ønskede antal tider hos mig, da jeg typisk kun har åbent en dag om ugen – og det skifter lidt, hvilken ugedag det er.

Når du vælger at gå i psykoterapi – gode råd

Husk at ting tager tid. Det er en dårlig ide bare at bestille en enkelt gang for at se, om det virker. Det er sjældent, at der sker nogen forandring første gang.

De første gange går mest med, at vi lærer hinanden at kende. Det er typisk først 3. gang, at terapien begynder at blive rigtig effektiv.

Der er nogle mindre og meget afgrænsede problemer, som godt kan løses på meget få gange. Men det er undtagelsen og ikke noget, du kan regne med.

Det betyder ikke, at du ikke kan få noget ud af færre gange. Du kan altid blive klogere på dig selv.

Det er en god idé at bestille det antal gange, du forventer at ville komme, lige fra starten. Du kan altid melde afbud til resten af gangene, hvis du fortryder undervejs.

Priser og flere oplysninger

Priser:

Individuel terapi pr. gang (45-55 min.) ………………….. kr. 1.090

Mængderabat: Hvis du betaler for 4 gange forud (4.360), får du den 5. gang gratis.
De 5 gange skal i så fald være brugt indenfor en åbningsperiode, som typisk er på 2-4 måneder.

Parterapi pr. gang (ca. 75 min.) …………………………….. kr. 1.690

 

Lægehenvisning

Hvis du har en lægehenvisning, er det muligt at få billig terapi hos en psykolog. Desværre kan jeg ikke tage imod en lægehenvisning, da jeg ikke har overenskomst med sygesikringen – og heller ikke kan få det, da jeg er psykoterapeut og ikke psykolog.

På nedenstående link kan du læse om, hvordan du får en lægehenvisning og finder en psykolog.
Læs om lægehenvisning

 

Praktiske oplysninger:

Samtalerne foregår i min praksis i Lading (16 km. fra Århus C).

På hvilke ugedage kan man gå i terapi

Da jeg efterhånden bruger det meste af min tid på foredrag, kurser og bøger, har jeg kun åbent for klienter én dag om ugen. Det kan skifte lidt fra uge til uge, hvilken dag det er. Hvis du kun kan komme på en bestemt ugedag, er det bedre at finde en terapeut, som er mere fleksibel.

Betaling:

Betaling skal være bragt i orden, inden samtalen begynder.

Du kan betale på en af følgende måder:

MobilePay til 24809982

Over netbank: Hvis du har betalt senere end dagen før i bankens åbningstid, skal du printe og medbringe en kvittering for din indbetaling.

Sparekassen Kronjylland. Kontonummer: 9335 0004229266

Kontant betaling

Pengene medbringes kontant (jeg modtager ikke kort).

Mængderabat

Hvis du gerne vil have mængderabat og hermed vælger at betale for 4 gange forud og ikke har talt med mig før, kan du godt i første omgang bare betale for den første gang og så betale resten af beløbet senest to dage efter første samtale.

Afbudsregler:

Afbud skal meddeles hurtigst muligt og allersenest 24 timer før samtalen – så har jeg nemlig en chance for at nå at få fat på en af dem, der står på venteliste til et afbud.

Betaling ved afbud:

Afbud inden 24 timer før samtalen er gratis. Ved afbud senere end 24 timer før, men inden samme dag kl. 9.00 betales et gebyr på 400 kr. Ved afbud senere end  kl. 9 samme dag betales fuld pris for samtalen.

psykoterapi og særligt sensitive

Jeg er optaget i Dansk Psykoterapeutforening

 Læs mere om psykoterapi og særligt sensitive

Læs om mit nye kursus i psykoterapi her