English flag Read in English

Hun har skrevet flere bøger, som er udkommet på mange sprog. Den første bog er nu ude på 18 sprog bl.a. engelsk, tysk, fransk og russisk. Bogen er på vej ud på yderligere 3 sprog. Se hvilke sprog på hendes internationale hjemmeside.

Før hun blev selvstændig psykoterapeut, foredragsholder og forfatter, var hun sognepræst i Folkekirken i 11 år.
Hun er optaget i Dansk Psykoterapeut Forening og i Dansk Forfatterforening.

Ilse Sand er uddannet cand. theol. fra Århus Universitet, hvor hun har skrevet speciale om bl.a. Søren Kierkegaard og C.G. Jung. Hun er desuden uddannet psykoterapeut MPF.

Hun har de sidste mange år været optaget af at rådgive særligt sensitive voksne og er forfatter til bøgerne: Elsk dig selv – en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle (august 2010. Ny revideret udgave december 2014), Find nye veje i følelsernes labyrint (november 2011) og: Kom nærmere – om kærlighed og selvbeskyttelse ( januar 2013). Værktøj til hjælpsomme sjæle (august 2014).

Radio- og TV udsendelser, hun har medvirket i.

Ilse Sand på facebook

Billeder af Ilse Sand kan hentes her

Terapeutuddannelser

Fra 1997 til 2008 har hun med mellemrum gået på kurser og i supervision hos præst og psykoterapeut Bent Falk inkl. en 2-årig psykoterapeutuddannelse.

Derudover har hun fra Institut For Gestaltanalyse (Niels Hoffmeyer) en uddannelse i krop/gestalt terapi (2 år), en uddannelse i gruppeterapi (2,5 år) og en 3-årig uddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Fra 2006 – 2008 har hun tillige modtaget undervisning og supervision i kognitiv terapi af psykolog Peter Storgård, PsykologCentret i Viborg.

Erfaring

Ilse Sand har været sognepræst på Djursland fra 1995 til 2006.
Siden 2006 har hun haft egen psykoterapi praksis først i Randers, nu i Lading (16 km. vest for Århus) og arbejder nu med psykoterapi, supervision, kurser, foredrag og rådgivning til særligt sensitive mennesker.

 

DPF_LogoMedlem