Sig ordentligt farvel ved skilsmisse eller andre relationsbrud

Nedenfor kan du downloade en vejledning i at sige ordentligt farvel eksempelvis med et ritual ved skilsmisse eller andre relationsbrud

Mange problemer skyldes brudte relationer, som man ikke har fået sagt ordentligt farvel til. Det kan være en tidligere partner, et familiemedlem, en ven eller kollega som er afgået ved døden, eller som man har brudt med på grund af en uoverensstemmelse. Man er ikke altid selv klar over, hvor meget de relationer, som nu er fortid, fylder i ens sind.

Jeg håber, at denne lille vejledning kan inspirere til at gøre det nødvendige stykke arbejde, så du som læser kan forsone dig med dine relationer og dig selv og få sørget dig fri til at gå mere hel ind i nye relationer.

Den kan downloades her og må gerne kopieres og videregives til familie og venner

ebogsforside

Download vejledning som lydbog (Mp3)

Download vejledning som lydbog her (Zip fil)

Download vejledning i at sige farvel som PDF her

Download vejledning som ePub her

Forsidebillede i høj opløsning kan hentes her

I 2008 udviklede jeg et skilsmisseritual, som var en kombination af par-samtaler og en rituel handling. Det er i høj grad mit arbejde fra dengang, som har inspireret mig til at udgive denne vejledning  i at sige ordentligt farvel eksempelvis med et ritual ved skilsmisse eller andre relationsbrud.