Anmeldelser af “Introvert eller særligt sensitiv”

Tidsskrift for Psykoterapi

“Ilse Sand er livsklog og meget fagligt vidende. Hun skriver med stor indlevelse og nænsomhed med mange henvisninger til oplevelser fra hverdagen, dels sine egne, dels andres. Jeg har selv ha stor glæde af at læse bogen og anbefaler den gerne til både klienter, kolleger og andre.

Man kan med fordel læse Ilse Sands første bog Elsk dig selv – en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle, men det er ingen betingelse for at få mening og glæde af bogen.
Kort sagt: Bogen anbefales varmt.
God læselyst!”

Tidsskrift for Psykoterapi nr. 1 2018.
Læs hele anmeldelsen her

Bibliotekernes materialevurdering

“En god konkret guide til særligt sensitive og introverte voksne personer om at trives på deres egne vilkår.

Ilse Sand er på hjemmebane i denne hendes tredje bog om særligt sensitive personer, i hvilken hun trækker meget på egne erfaringer i hverdagslivet. Bogen er let læst og med helt konkrete og ”nede på jorden” råd og genkendelige eksempler på at trives godt med sensitivitet og introverthed.”

Læs hele anmeldelsen her

 

Anmeldelse fra Introvert.dk, dansk blog for introverte

Ilse Sand er tidligere sognepræst, uddannet psykoterapeut og har i mange år skrevet bøger og afholdt kurser for særligt sensitive. Dette er den første bog fra hende, som primært fokuserer på introverte.
I bogen trækker Ilse Sand i åbenhjertigt på sine egne erfaringer fra hverdagslivet som introvert, og hun giver intelligente og livskloge råd og tips til, hvordan du som introvert kan sætte grænser, beskytte dig mod overstimulering, og skabe mere mening og glæde i en støjende ekstrovert verden.

Til sidst i bogen er der to selv-tests, hvor du kan måle din grad af introverthed og sensitivitet.
Boget er skrevet i et letforståeligt sprog med mange illustrerende eksempler, som jeg let kan genkende mig selv i.

I alt er det en bog præget af stor dybde, visdom og eftertænksomhed. Jeg kunne ikke læse bogen på én gang, men måtte tage mange pauser og dage til at reflektere over kapitlerne.
Absolut den bedste guide for introverte med dansk udgangspunkt.

 

Anmeldelse fra bogbloggen Bogsyn

“Bogen ER fremragende. Først og fremmest legaliserer den,  at man måske ikke altid har lyst til at være som andre. Den fortæller i et direkte og meget behageligt sprog, at føler man sådan og sådan, så er det fordi man har det sådan. Det skal man ikke nødvendigvis (bort)forklare, det ER bare sådan.
Det, vi lægger vægt på ved bogen, er ikke så meget de lidt stigmatiserende etiketter på, om man er introvert eller ekstrovert. Vi læser mere bogen som et redskab til at leve sit liv, som man inderst inde ønsker det og har brug for. Og til at komme videre i det forløb, man har godt af, fordi det er det, man er født til … ”

Se hele anmeldelsen her